Lach je mee met Kamal Kharmach op de Aandag?

Bouwsector
19 January 2023

C-Real en Dubolimburg bieden je op donderdag 23 maart op de Corda Campus in Hasselt een dag met AANDAG voor duurzaam (ver)bouwen, ontspanning en netwerken. Vanaf 17u30 zijn alle bouwprofessionals en architecten welkom voor de gratis 'Economedy' show van Kamal Kharmach. En jij kan daarbij zijn!

Lach je mee met Kamal Kharmach op de Aandag?
 

C-Real en Dubolimburg bieden je op donderdag 23 maart op de Corda Campus in Hasselt een dag met AANDAG voor duurzaam (ver)bouwen, ontspanning en netwerken.

In de voormiddag inspireren we de bouwers van morgen met innovatieve cases uit de praktijk. In de namiddag zetten we samen met de Limburgse ambtenaren in op het verduurzamen van hun gemeentelijk patrimonium.

Vanaf 17u30 zijn alle bouwprofessionals en architecten welkom voor de gratis 'Economedy' show van Kamal Kharmach. En jij kan daarbij zijn!
Kharmach speelt, exclusief voor architecten en aannemers, zijn voorstelling Economedy in de Corda Campus in Hasselt. Verwacht een humoristische talk over 'business doen' waarmee Kharmach iedereen wil overtuigen dat economie boeiend, leuk en vooral alomtegenwoordig is.

 


Aandag is GRATIS mee te maken op 23 maart vanaf 17u30. Kom samen met je partner en collega naar de Corda Campus. Eerst geeft Dubolimburg Aandag aan duurzaam bouwen, ontspannen en netwerken, aansluitend geeft Kamal Kharmach Aandag aan alle leuke aspecten van economie.
 
Meer info en ticketregistratie: www.aandag.be.