Gezocht: architecten!

Bouwsector Overheid Financing Kennisinstellingen
07 September 2022

Ben jij als architect gepassioneerd door energetische renovaties? Heb je ervaring met (oude) appartementsgebouwen en wil je deze expertise inzetten om het Limburgs gebouwenpatrimonium te helpen verduurzamen? Stel je dan kandidaat voor het architectencollectief van Dubolimburg!

Gezocht: architecten!

Dubolimburg zoekt architecten voor samenwerking

Dubolimburg vzw, het Limburgse steunpunt duurzaam bouwen, geeft advies wat betreft duurzaam (ver)bouwen aan particulieren en appartementseigenaren en biedt ondersteuning tijdens de uitvoering van energiebesparende maatregelen. Dubolimburg wil met het project C-REAL inzetten op een structurele samenwerking met architecten om VME’s en particulieren door te kunnen verwijzen voor de verdere begeleiding van de geadviseerde maatregelen indien de medewerking van een architect wenselijk of verplicht is.

C-REAL is een Europees project waarin Dubolimburg, kredietverstrekker Onesto en provincie Limburg de renovatiegraad willen verhogen. De ontwikkelde theoretische concepten worden afgetoetst aan de praktijk via onder andere de renovatie van 20 appartementsgebouwen.

Voor deze renovatieprojecten, op het grondgebied van de Belgische provincie Limburg, zoeken we bekwame en betrouwbare bouwpartners.

Interesse?

Download HIER het inschrijvingsformulier 

Meer info nodig? Contacteer karen.smets@dubolimburg.be.